top of page
sattelitovervaagning.jpg

SATELITOVERVÅGNING

Sikring af biler med satelitovervågning
-også mulighed for flådestyring

Tyverier af dyre biler er ofte sat i system. Din nyindkøbte bil kan være forsvundet hurtigere end du aner.

Biltyvene er i visse tilfælde i stand til at bryde bilens startspærre. Eller måske stjæler de dine bilnøgler og forsvinder med bilen – og så hjælper hverken bilens startspærre eller alarm.

I TV2 i marts 2003 viste man i udsendelsen ”Station 2” hvordan tyvene gik til værks – i samme udsendelse viste man også hvordan man ved hjælp af satelitovervågning ved navn Sateye hurtigt kunne finde bilen igen.

På baggrund af ovenstående kræver alle førende forsikringsselskaber at biler med en nysalgspris på typisk over kr. 600.000 kr. skal have en Sateye boks installeret. Selskaberne kræver også at du er tilmeldt hos en godkendt døgnbemandet alarmcentral.

Sateye satelitovervågning

Sateye bilalarmeringssystem er et overvågningssystem, som er baseret på de 24 GPS satellitter der kredser om jorden. GPS satellitsystemet åbner nye muligheder for on-line overvågning af din bil. Du har på Internettet mulighed for at se præcist hvor din bil befinder sig – med fem meters nøjagtighed!

Med Sateye har du følgende muligheder ved indbrud i din bil

  • Du modtager en SMS besked på mobiltelefonen

  • En eventuelt tilknyttet alarmcentral modtager ligeledes besked

Hvis bilen slæbes væk uden der brydes ind i den

Såvel du som alarmcentralen modtager en alarm når bilen passerer det elektroniske hegn på typisk en radius på 500 meter (mindre radius kan give fejlalarmer fordi satellitterne ikke altid holder deres bane helt præcist, eller hvis det amerikanske militær ændrer på indstillingerne).

Er bilen væk uden at du har aktiveret Sateye

  • Du har mulighed for at sende en SMS besked til Sateye boksen for at få en nøjagtig position inden for fem meter. Derudover kan du med en SMS besked ganske enkelt standse bilen!

  • Alt dette virker også selvom dine nøgler er blevet stjålet. Når Sateye er aktiveret hjælper det ikke tyven at bryde startspærreren såfremt du har koblet Sateye sammen med startmotoren.

Sådan sikres bilen

Sateye systemet er fleksibelt. Vi kan sikre din bil efter behov. Du/alarmcentralen kan få en alarm ved:

  • Indbrud i kabinen, motorrummet, bagagerummet.

  • Bilen slæbes væk

  • Overfaldsalarm

Sateye er godkendt af følgende forsikringsselskaber

  • Codan Forsikring

  • Topdanmark

bottom of page