top of page

OM CARTECH

Cartech er et firma beliggende lidt uden for Aulum, der beskæftiger sig med alt inden for elektronik i biler, mekaniske reparationer af biler og salg af brugte biler.

Cartech er godkendt som taxameterkontrollant og tilbyder al service i forbinelse med taxaer. Heribland både montering og afmontering.

Værkstedet er beliggende på hjemmeadressen og har åbent efter aftale.


Det er ofte om aftenen og i weekenderne der arbejdes i værkstedet, da jeg har fuldtidsarbejde ved Klimadan A/S og Cartech er derfor en sidebeskæftigelse.

Dette er selvfølgelig din fordel, da jeg holder åbent udenfor de sædvanlige arbejdstider, og du kan derfor komme forbi, når du har fri fra arbejde. Giv mig et kald, så finder vi ud af det.


Jeg har forskellige testere til fejludlæsning og diagnosesøgning, så hvis din motor melder fejl, kan jeg ved hjælp af disse testere, hjælpe dig til at finde ud af hvad der er galt, og med at finde en løsning på problemet.


Jeg har også salg af brugte biler fra værkstedet. Disse skifter løbende, men det er alt lige fra specialbiler og veteranbiler til små budgetvenlige biler.

HVEM STÅR BAG CARTECH?

Rasmus_edited.jpg

Rasmus Nørskov

Stifter og ejer af - CarTech

Jeg er udlært auto-/autoelektronikmekaniker hos Ejner Hessel i Holstebro og uddannet maskinmester fra Århus Maskinmesterskole.

 

Siden jeg blev udlært mekaniker i 2003, har jeg arbejdet hos Telekæden Holstebro i 5 år, hvor jeg har monteret stort set alt elektronisk udstyr i biler, lastbiler m.m. Jeg monterede blandt andet taxaudstyr, håndfri, navigation, tuningsbokse, diverse multimedia udstyr, GPS overvågning, flådestyring, walkey og meget andet.

 

Derudover var jeg tekniker og stod for service på Nokia mobiltelefoner.

 

Jeg har dermed stor erfaring inden for elektronik og mekanik.

Jeg arbejder fuldtid som Service- Montage chef hos Klimadan A/S og har Cartech som en sidebeskæftigelse på hjemmeadressen.

 

Grunden til dette firma er interesse for faget, lysten til at levere den bedste service samt materialer og udførelse i absolut topkvalitet til mine kunder.

bottom of page